Arrangera nattklubb

På Ryds Herrgård kan du som arrangör arrangera nattklubb/kravall/eftersläpp. Det finns möjlighet för dig som arrangör att både hålla i en abonnerad fest där ni själva väljer vilka gäster som är bjudna till kvällen, men det går även att ha en nattklubb i samarbete med Ryds Herrgård där ni kan ha en öppen nattklubb för LiUs studenter. Vårt hus är redan anpassat för nattklubb vilket gör att det inte är så omständigt att ordna fest hos oss. Vi har olika paketpris beroende på vilken typ av fest du vill arrangera. 

Läs mer i vår manual:

Se vilka datum som finns tillgängliga för bokning

Vårt hus är perfekt att arrangera i för allt från 50personer – 400personer, tveka inte med att höra av dig och boka. Kom ihåg att alltid läsa manualen innan du bokar.

 

I kalendern nedan så hittar du vilka helgdatum som är öppna för bokning. Vill du boka en annan dag än fredag och lördag – skicka en bokningsförfrågan så kollar vi möjligheterna. Hittar du ett datum i kalendern som passar er? Skicka en bokningsförfrågan nedan!

Husets kapacitet och lokal

Max antal gäster: 350st (400st- jobbare vid avtal)

Kvot för personal/vakter: 50st

 

Lokal

  • 1 dansgolv (kan delas av till två salar)
  • Pubyta/baryta. Ca 70 sittplatser.

 

I manualen kan du läsa om allt du behöver veta för att kunna utföra nattklubb/eftersläpp. Följande gäller för alla nattklubbar/eftersläpp som sker på Ryds Herrgård, vill du läsa specifikt om eftersläpp under mottagningsperioden så kan du se mer under avsnittet: “eftersläpp mottagningsperiod”. Infon skiljer sig inte mycket från vanliga manualen för att arrangera nattklubb på [hg].

Övriga frågor: dc@hg.se

Translate »