Bild på kakel med mönster

Om / kontakt

Ryds Herrgård, eller [hg] som vi kallas för, är ett av fem kårhus vid Linköpings universitet. Vi är det äldsta huset, och själva byggnaden är en herrgård från 1720-talet. Ryds Herrgård har varit ett studentställe och mötesplats länge. 2017-2019 totalrenoverades herrgården, och gammalt möter nytt, i äkta herrgårdsstil.

Bild på kakel med mönster

På Ryds Herrgård erbjuder vi dig en guldkant på ditt studentliv, och här serverar vi mat efter säsong och gärna lokalt producerat. Vi serverar svenskt kött i våra hamburgare som är lokalt producerat. Vi har självfallet vegetariska och veganska alternativ i både puben och på sittningar. På dryckesmenyn kan du välja bland många alternativ, och vi erbjuder också alkoholfritt. 

På herrgården händer det alltid något, och vi varvar event som arrangeras av alla härliga studentföreningar, event som arrangeras av aktörer utanför studentlivet, med egna event som gänget på HG anordnar. Vad sägs om vinprovning eller afternoon tea? Håll utkik på hemsidan eller på våra sociala kanaler för att ta reda på mer om hur du kan delta!

Kontakt

Vi som driver Ryds Herrgård består av en platschef, en driftchef, en handledare/konferensvärd, en köksansvarig och vår driftgrupp.


Emma Ericsson

Platschef

pc@hg.se
073 345 59 12


Jeanette Johansson

Handledare & konferensvärd

Koordinator@hg.se
073 345 59 08


Linda Tjernström

Driftchef nöje

dc@hg.se
073 345 59 07


Jacob Gustafsson

Köksmästare

0733455926
Se filmen

Upptäck [hg]

Nyfiken på hur vårt kårhus ser ut på insidan? Välkommen till Ryds Herrgård också känt som [hg].