Välkommen till Ryds Herrgård [hg] – Vi sätter guldkant på ditt studentliv!

Bild på bord med lapp med HG logotyp

Catering / konferens

Ska ni ha ett evenemang, eller konferens? Ha den på Ryds Herrgård! I våra nyrenoverade lokaler med i herrgårdsstil erbjuder vi möjligheter till både små och stora konferenser, möten och event. Vårt duktiga kök hjälper till med både mat och fika, och erbjuder även catering om ni vill ha mat eller fika till era egna lokaler i samband med möten, lunchföreläsningar eller liknande.

Bild på bord med lapp med HG logotyp

Konferenslokaler och rum på Ryds Herrgård

På Ryds Herrgård har vi flera rum som passar till konferenser och evenemang. Vi har en stor sal som kan delas av, två konferensrum och ett rum med snygg inredning där det passar att göra livestreamade event. Projektorer, ljudanläggning och mikrofoner finns i den stora salen. Det går enkelt att möblera om, och via Ryds Herrgård kan ni även boka kunniga tekniker som hjälper till med ljud, ljus och streaming. 

Vi på Ryds Herrgård strävar efter att hitta det skräddarsydda konferenspaketet efter just era behov. Välj mötesrum samt det konferenspaket som passar er grupp och tillfälle. Se nedan på två exempel!

Vi erbjuder 3 mötesrum som rymmer mellan 5-20 personer. Utrustning i våra lokaler kan variera, se specifikation nedan

Vid konferenser, möten och event kan ni boka mat och fika, och vi har lite olika paket att välja mellan.  Skicka ett mail till bokning@hg.se så hjälper vi dig vidare.